Skip to main content

HANDELSBETINGELSER HOS TRÆVÆKST

Generelle oplysninger

Elite Anlæg v/Stig Heinz Olsen
Slettemosevej 2
3670 Veksø
CVR: 32509924
Telefon: 24 60 01 69
E-mail: info@trae-vaekst.dk

Priser

Hos Trævækst tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Trævækst modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard, . Betalingen vil blive trukket med det samme og du/I vil få en mail når træet/træerne plantes

Levering

Alle træer bliver plantet i Danmark og lokalt Vi samler sammen i puljer så når der er nok træer i en pulje så bliver træerne plantet, samt det er efter årstiderne rigtigt at plante.

Fortrydelsesret

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Klage muligheder

Ved Klager skal der rettes henvendelse på mail: Info@traevaekst.dk

Hvad får kunden ved at plante et træt.

Når du vælger at plante et træ nedsætter du co2 og dermed er med til at bedre klima.

0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop