Skip to main content

Plant et træ og gør en aktiv indsats mod klimaforandringerne


Hos Trævækst ønsker vi at gøre vores for, at virksomheder har mulighed for at beskytte klimaet, uden at det behøver at koste en formue. De fleste mindre virksomheder har ikke store budgetter at gøre godt med i forhold til at foretage klimavenlige forbedringer, og derfor har vi valgt at stille en mulighed til rådighed, hvor din virksomhed kan plante et træ mod et beskedent beløb og på den måde give sit bidrag til at beskytte miljøet og klimaet.

Sådan kan et træ forbedre miljøet

Ifølge FN’s klimapanel er skov det mest effektive middel til at fjerne CO2 fra atmosfæren, og derfor er plantningen af træer vigtig for at løse klimaproblemerne. Når træer vokser, optager de luftens CO2 via deres nåle og blade, og kulstoffet bliver lagret i selve træet. Det betyder, at træerne kan trække CO2 ud af luften og på den måde forbedre vores klima.

Træer er uden tvivl utrolig vigtige i forbindelse med klimakampen. Vi tænker på miljøet, klimaet og drikkevand, hvorfor det derfor også er naturligt for os, at vi planter så lokalt som muligt. Plant et træ, og vær med til at bidrage til et bedre miljø og klima.

Styrk jeres CSR-profil og beskyt drikkevandet og miljøet

Der er mange fordele ved at plante et træ. Som virksomhed er I med til at beskytte drikkevandet, klimaet og miljøet, og samtidig får I også styrket jeres CSR-profil. Planter din virksomhed et træ gennem os, får virksomheden et badge, som kan placeres på hjemmesiden. Dermed melder I jer ind i kampen mod et forbedret klima, og samtidig kan virksomhedens samarbejdspartnere og kunder se, at I gør en aktiv forskel for klimaet.

Privatpersoner kan også være med Som privatperson kan du også være med til at forbedre miljøet, klimaet og drikkevandet ved at plante et træ. Har du en have, kan du ligeledes gøre en aktiv indsats ved at lade være med at fælde træerne på din grund.

Privatpersoner kan også være med

Som privatperson kan du også være med til at forbedre miljøet, klimaet og drikkevandet ved at plante et træ. Har du en have, kan du ligeledes gøre en aktiv indsats ved at lade være med at fælde træerne på din grund.

Vores sortiment af produkter

Der er mange fordele ved at plante et træ. Hos Trævækst ønsker vi at gøre vores for, at virksomheder og privatpersoner har mulighed for at beskytte vores klima og miljø, uden at det behøver at koste en formue. Nedenfor ses et udvalg af vores produkter. Du kan se alle vores produkter under her.
0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop