Skip to main content

Vi har en mission om at forbedre klimaet


Vi hører det hele tiden – historier om klimaet og vejrfænomener, som vi for kun ganske få år siden troede var umulige. Det sner i Sahara, mens indlandsisen smelter. Vi rammes af mere ekstremt vejr, der både indebærer enorme regnmængder på kort tid og hedebølger, vi aldrig havde forestillet os ville komme til Danmark.

Hvis disse klimaforandringer fortsætter, vil verden om kun ganske få år være en hel anden, end vi kender den i dag. En stigende vandstand skaber oversvømmelser, mens tørke forårsager flere naturbrande. Mange dyre- og plantearter har svært ved at overleve, fordi klimaforandringerne sker så hurtigt, at de ikke kan nå at tilpasse sig. Flere arter blive udryddet, og der vil være tab af menneskeliv som følge af klimaforandringerne, for ikke at nævne de store økonomiske konsekvenser det medfører.

Det har vi en brændende passion for at sætte en stopper for. Vi ønsker at beskytte og forbedre vores klima og miljø, så vi ikke ødelægger den jord, vi selv bor på – og som skal danne rammerne for vores næste generationer.

Lidt kan gøre en stor forskel

Det er efter vores mening aldrig for sent at gøre noget – og lidt har også en effekt. Vi ved, at det kan være dyrt at omstille sin virksomhed eller sit private husstandsforbrug til en mere grøn tilværelse, og derfor ønsker vi at gøre det muligt for alle at give deres bidrag til et forbedret klima.

Vi giver alle – private såvel som virksomheder – mulighed for at plante et træ. Træer har nemlig den egenskab, at de kan trække CO2 ud af luften, og på den måde kan vi mindske CO2-udledningen. Det er helt op til dig, hvor mange træer du ønsker at plante; om det blot skal være et enkelt, eller om du ønsker at give et større bidrag.

Ønsker du at bidrage gennem din virksomhed, får du et badge, som du kan placere på hjemmesiden og dermed synliggøre, at virksomheden gør en aktiv indsats for et bedre klima.

Vores sortiment af produkter

Der er mange fordele ved at plante et træ. Hos Trævækst ønsker vi at gøre vores for, at virksomheder og privatpersoner har mulighed for at beskytte vores klima og miljø, uden at det behøver at koste en formue. Nedenfor ses et udvalg af vores produkter. Du kan se alle vores produkter under her.
0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop